Öppna konto

Om insättningsgaranti

Viktig Information
4Spar AB är registrerat hos Finansinspektionen enligt Lagen om inlåningsverksamhet (2004:299). Insatta medel används för finansiering av 4Finance Groups expansion. Insatta medel omfattas inte av Lagen (1995:1571) om insättningsgaranti och kan förloras i händelse av företagets obestånd.

Välkommen

Anmälan är enkel och tar bara någon minut. När vi mottagit din anmälan skickar vi en bekräftelse till din registrerade e-mailadress. För att snabbt komma igång med ditt sparande ber vi dig bekräfta din kontoansökan genom att klicka på den länk som följer med det e-mail som skickas till dig.

I mailet finner du all information du behöver för att komma igång med ditt sparande.

E-legitimation

För din personliga säkerhet låter vi samtliga kunder legitimera sig med E-legitimation, BankID eller mobilt BankID vid registreringen.
E-legitimation, BankID eller mobilt BankID kan du använda via alla svenska banker samt även Telia.

Har du inte E-legitimation eller BankID i dagsläget skaffar du det enklast via din bank. Tjänsten är helt avgiftsfri.
När du öppnat ett konto kan du även använda ditt E-legitimation/BankID för att logga in på din profil. Profilen kan du dock även logga in på med hjälp av din emailadress.

Föranmält bankkonto

När du registrerar dig som kund ombeds du att föranmäla ditt ordinarie bankkonto, till exempel ditt lönekonto. Uppgifterna registreras för din säkerhet.

Ditt föranmälda bankkonto används för utbetalningar från 4Spar.

Insättning

När du har bekräftat din registrering genom att klicka på länken i mailet du fått så skickas det ut ett nytt mail till dig. Detta mail innehåller insättningsuppgifter. När du gör en insättning betalar du in ditt valfria belopp till vårt plusgiro, på precis samma vis som du betalar exempelvis en faktura. Det är viktigt att du väljer att göra en betalning och inte en överföring. Som meddelande/referens på betalningen är det viktigt att du skriver ditt kundnummer. Om du har flera konton så anger du kontonumret till det konto du vill att pengarna hamnar på som meddelande/referens. Vårt plusgiro är 84112-2.
Öppna konto
 
 

Viktig Information

4Spar AB är registrerat hos Finansinspektionen enligt Lagen om inlåningsverksamhet (2004:299). Insatta medel används för finansiering av 4Finance Groups expansion.Insatta medel omfattas inte av Lagen (1995:1571) om insättningsgaranti och kan förloras i händelse av företagets obestånd.