Om insättningsgaranti

4Spar AB är registrerat hos Finansinspektionen enligt Lagen om inlåningsverksamhet (2004:299). Insatta medel används för finansiering av 4Finance Groups expansion. Insatta medel omfattas inte av Lagen (1995:1571) om insättningsgaranti och kan förloras i händelse av företagets obestånd.

Välkommen

Anmälan är enkel och tar bara någon minut. Du registrerar dig snabbt och enkelt via vår hemsida genom att klicka på antingen “Börja spara” eller “Ansök om konto”. När du fyllt i formuläret med kontaktuppgifter och svarat på frågorna om kundkännedom så bekräftar du med ditt Bank ID/E-legitiamtion och så får du ett mail innehållandes en länk. Denna länk måste du klicka på för att bekräfta din kontoansökan. När du klickat på länken får du ett nytt mail innehållandes information om ditt sparkonto och hur du gör insättningar.

E-legitimation

För din personliga säkerhet låter vi samtliga kunder legitimera sig med E-legitimation, BankID eller mobilt BankID vid registreringen.
E-legitimation, BankID eller mobilt BankID kan du använda via alla svenska banker samt även Telia.

Har du inte E-legitimation eller BankID i dagsläget skaffar du det enklast via din bank. Tjänsten är helt avgiftsfri.
När du öppnat ett konto så använder du även ditt E-legitimation/BankID för att logga in på din profil.

Föranmält bankkonto

När du registrerar dig som kund ombeds du att föranmäla ditt ordinarie bankkonto, till exempel ditt lönekonto. Uppgifterna registreras för din säkerhet. Ditt föranmälda bankkonto används för utbetalningar från 4Spar.

Insättning

Du gör insättningar enkelt och snabbt via din profil på vår hemsida. Du loggar in på www.4Spar.se och under kontoinformation så trycker på du på “insättning”.
Du genomför därefter enkelt din insättning med Bank-ID via Trustly.
Vad är Trustly?