Öppna konto

Om insättningsgaranti

Viktig Information
4Spar AB är registrerat hos Finansinspektionen enligt Lagen om inlåningsverksamhet (2004:299). Insatta medel används för finansiering av 4Finance Groups expansion. Insatta medel omfattas inte av Lagen (1995:1571) om insättningsgaranti och kan förloras i händelse av företagets obestånd.

Välkommen

Anmälan är enkel och tar bara någon minut. När vi mottagit din anmälan skickar vi en bekräftelse till din registrerade e-mailadress. För att snabbt komma igång med ditt sparande ber vi dig bekräfta din kontoansökan genom att klicka på den länk som följer med det e-mail som skickas till dig.

I mailet finner du all information du behöver för att komma igång med ditt sparande.

E-legitimation

För din personliga säkerhet låter vi samtliga kunder legitimera sig med E-legitimation, BankID eller mobilt BankID vid registreringen.
E-legitimation, BankID eller mobilt BankID kan du använda via alla svenska banker samt även Telia.

Har du inte E-legitimation eller BankID i dagsläget skaffar du det enklast via din bank. Tjänsten är helt avgiftsfri.
När du öppnat ett konto kan du även använda ditt E-legitimation/BankID för att logga in på din profil. Profilen kan du dock även logga in på med hjälp av din emailadress.

Föranmält bankkonto

När du registrerar dig som kund ombeds du att föranmäla ditt ordinarie bankkonto, till exempel ditt lönekonto. Uppgifterna registreras för din säkerhet.

Ditt föranmälda bankkonto används för utbetalningar från 4Spar.

Insättning

Du gör insättningar enkelt och snabbt via din profil på vår hemsida. Du loggar in på www.4Spar.se och under kontoinformation så trycker på du på "insättning".
Du genomför därefter enkelt din insättning med Bank-ID via Trustly. Vad är Trustly ?
Öppna konto
 
 

Viktig Information

4Spar AB är registrerat hos Finansinspektionen enligt Lagen om inlåningsverksamhet (2004:299). Insatta medel används för finansiering av 4Finance Groups expansion.Insatta medel omfattas inte av Lagen (1995:1571) om insättningsgaranti och kan förloras i händelse av företagets obestånd.