Vi investerar i den nordeuropeiska konsumentkreditmarknaden

4Spar AB erbjuder en flexibel och högst attraktiv sparform. Ditt inlåningskonto är helt avgiftsfritt och saknar bindningstid vilket betyder att du när som helst kan sätta in och ta ut pengar från ditt konto. Inlånat kapital används uteslutande för 4Finance Group framtida expansion. 4Spar AB är ett dotterbolag till 4Finance AB som är en del av koncernen 4Finance Group.

Stor koncern

4Finance Group är en av Europas största digitala aktörer inom online konsumentkrediter. I 4Finance Group ingår flera välkända varumärken på den nordeuropeiska marknaden som bl.a. 4Spar, Vivus.se samt Friia.se. Vi tillhandahåller våra kredittjänster till miljontals kunder runt om i världen.

4Finance Group är verksamma i 16 länder världen över: Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, Spanien, Tjeckien, Slovakien, Polen, Bulgarien, Rumänien, Lettland, Litauen, Armenien, USA, Mexiko och Argentina. Vår snabba tillväxt är ett resultat av ett noggrant beaktande av våra kunders behov tillsammans med en stark ledning och ledningsgrupp. Mer information om koncernen hittar du här.