Sparkonton med förmånliga räntor

4Spars sparkonton har räntor från 5,5% till 6,6%. Ju längre bindningstid du väljer, desto högre ränta får du. Just nu kan du välja mellan ett helt bindningsfritt sparande, eller att låsa pengarna i tre eller sex månader. Det bindningsfria alternativet har 5,5 % ränta och de andra 6,1% och 6,6%.

Det är enkelt och det går fort att öppna ett konto hos 4Spar. Du vet i förväg vilken ränta du kommer få och det är helt gratis. Öppna ett konto hos 4Spar nu. Observera att ditt insatta belopp inte omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Öppna ett konto hos 4Spar

Det är enkelt och helt kostnadsfritt att öppna ett konto hos 4Spar. Vi erbjuder några av marknadens mest förmånliga räntor för fasträntekonton.

Så gör du för att öppna ett konto:

  • Med BankID/E-legitimation registrerar du dig hos 4Spar.
  • Därefter skickas en länk till din e-postadress.
  • Klicka på länken och bekräfta din kontoansökan.
  • Klart! Så enkelt är det att öppna ett konto hos 4Spar. Du kommer i detta skede få mer information om hur du enkelt kan göra insättningar.

Nya konton blir automatiskt ett Inlåningskonto med fria uttag och insättningar. Om du istället vill spara i ett Räntekonto med tre eller sex månaders bindningstid kan du enkelt omvandla Inlåningskontot till ett sådant i inställningarna på din profilsida. Fler frågor om att spara hos 4Spar? Läs våra vanligaste frågor och svar.

Öppna ett konto hos 4Spar. Observera att ditt sparande inte omfattas av den statliga insättningsgarantin.

Mer information om 4Spar

Vi vet att många som besöker vår sida gärna vill läsa mer om våra produkter. Nedan har vi samlat sidor om produktinformation men även sidor med mer bloggrelaterat innehåll:

4Spars produkter

Ett konto hos 4Spar brukar kallas sparkonto eller fasträntekonto. Vi erbjuder två olika sorters fasträntekonton, Inlåningskontot och Räntekontona. Öppna ett konto hos 4Spar idag!

Fast ränta

Många öppnar ett konto hos 4Spar för att de i förväg vill veta vilken ränta som erbjuds dem. Om du binder dina pengar får du högre ränta. Läs mer om våra olika produkter.